Tuesday, March 22, 2011

Yang Ku Sayang

Hi everyone,

Entry kali ni just nak share pasal barang-barang  yang NM suka, sayang, penting, bagus, dan tak buleh ke mana-mana tanpa barang-barang ni semua.

Bukan nak over expose, cuma nak share dengan you all saje. NM ni suka sangat pada barang yang bagus tapi haruslah tidak terlalu mahal dan mampu dimiliki oleh sesiapa saja!

Citer banyak tak gunalah kan, Yang Ku Sayang itu adalah..tadaaaa...!

yang ini top priority sebab mataku sepet, harus ada ini selalu

oh, yang ini juga amat penting, blusher tak buleh guna yang terlalu murah atau tiruan,
nanti hasilnya tdk even.

yang ini bagus utk NM sebab bulu mataku sikit amat, so ianya boleh buat lashes nampak tebal

yang ini apatah lagi, boleh beli dgn harga serendah RM18! But hasilnya memang superb

yang ini pun sama, boleh dapatkan dengan harga serendah RM8

yang ini lebih kurang RM50, boleh dapatkan di Watson ke Guardian ke..bagus tau!

Oklah you all, NM nak sambung kerja yang tergendala sebab kurang mood sebentar tadi.  Hope you guys ala-ala happy jugak bile baca entry kali ni (entah apa2 entah, xde maknanya..)

Hugs & kisses from NM.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget