Monday, May 9, 2011

♥Backpack by Maika Etnik♥

Ini pulak adalah backpack by Maika Etnik. Beg ni sesuai utk buat nursery beg, lappy beg, beg utk anak perempuan anda pergi tuisyen pon cantik.  Kalau buat beg lappy, bukan apa..org tak tahu pun anda isi lappy kat dalam tu, sure tak kena curi punya..hehehe..

Sangat comel ye. So far ramai yang beli utk buat nursery beg utk anak kecil dan buat beg tuisyen utk anak gadis..apa2 pun boleh cuci mata dulu dan kalau suke boleh place order mcm biasa. 


Terdapat 12 pilihan warna dan corak..tadaaa!
Boleh order di nourimirza09@gmail.com

♥Thank you

SWEET - RM81

ANDROGYN - RM69

KINDER GARDEN - 69

KIWI SLICE - RM69

LAMBIRIN - RM69

MEXICO - RM69

NEIGHBOR - RM81

RED AMOEBA - RM81

RED FLOWER - RM81

RED JELLY - RM81

SAND - RM81

SEA SHORE - RM81

♥Many More Maika's Beg♥

Maika Etnik adalah satu produk yang berorientasikan  "handmade" dengan ciri khas yang tersendiri.  

Keunikannya adalah pada aplikasi handmade yang diterapkan seperti sulam, jelujur tangan, kancing/button, kain perca, pita dan renda yang disatukan dengan tema alam semulajadi  di mana inyanya menjadikan setiap rekaan mempunyai karektor khas yang istimewa.

ME hadir dalam aneka warna kerana warna melambangkan keperibadian kita. Semua warna adalah indah & unik. Seperti keperibadian anda yang unik & istimewa.  Oleh itu, NM ingin mengajak anda bereksperimentasi dengan pilihan warna & design yang menarik daripada ME ini.

Semua harga yang dinyatakan adalah tidak termasuk kos penghantaran. Sila email NM di nourimirza09@gmail.com atau sms di talian 019-2878326 untuk sebarang pertanyaan lanjut berkaitan spesikfikasi beg yang istimewa ini.

Cheers & lots of love


WIJAYA'S - RM69

ALLIUM - RM93

CERAMIC - RM69

COAKTAIL - RM69

COLOUR BUTTERFLY - RM68

LEGGING - RM81

MAGIC - RM64

NECKLACE PINK - RM69

NECKLACE RED - RM69

ORCHID - RM75

Friday, May 6, 2011

Ship Case by Maika Etnik

Hi all,

Kali ni NM nak introduce pula satu lagi small case yg sgt comel ye..Ini kita panggil Ship Case by Maika Etnik.  Sama kecil macam Cubic Case..ada 2  zip utk muatkan barang2 penting yang anda sayang tu.

Harganya pun sama iaitu RM31 excluded postage.  Jom beli satu sebagai koleksi peribadi anda yang comel.  Setiap pembelian 5 SC ini akan menerima satu Tas Cerut istimewa daripada NM.

Tunggu apa lagi..mari beli Ship Case yang comel ni.  Seperti biasa email saja di
nourimirza09@gmail.com

TETAPI, setiap order anda ini hanya akan diterima pada pertengahan/hujung bulan Jun ini ye. kita masih menunggu case yg comel ini sebab ianya "fast moving" produk, cepat sangat habis.  oleh itu, kawan2 boleh buat pre order dulu bagi mengelakkan dari "melepas" utk memiliki case comel ni.
Let's have a look!

Cheers & lots of  love..

OPHELIA -RM31

CINEMA - RM31

COUPLE - RM31

ELECTRA - RM31

FRAME - RM31

MACAU - RM31

MOONLIGHT - RM31

MORNING GLORY - RM31

OPHELIA - RM31

PARADISE - RM31

SENGIGI - RM31






Cutest Cubic Case by Maika Etnik

Hi all,

Mari cuci-cuci mata dengan koleksi Cubic Case dari Maika Etnik. CC ni sesuai untuk kita letak handphone / blackbery/ iphone dan seangatan dengannya lah...sangat cute ok. Dia ada 2 compartments dan boleh jgk klu nk letak ATM card, duit sikit kalau nk keluar pg mkn dgn kawan2.  Sesuai jugak klu korang nk buat gift pada anak, anak buah, adik ipar, kenalan dan boleh juga buat doorgift! kelasss you..ada banyak pilihan warna, tapi kali ni NM upload utk yang ini dululah ye.Harganya cuma RM31 excluded postage. Jap lagi NM akan masukkan satu2 nama setiap CC tu ye..setiap mereke tu ada nama mereka sendiri ye:)

Ok, let's have a look, and klu berminat just place your order dekat email nourimirza09@gmail.com
Cheers & lots of love..
















































There was an error in this gadget