Monday, March 28, 2011

1st Tier Seat for Nostalgia Dato’ Siti Show!

Alhamdulillah, angan2 NM yg satu tu dah jg nyata bile dapat tau tiket nk tgk show Nostalgia Dato’ Siti dah dlm tangan.  Yg lg best bile dpt seat depan skali which is kita panggil die 1st tier..belakang table VIP gitu…..yeslah..

Insyaallah NM akan dok table No. 30, harga tiket tu adalah RM494.  Ermmmm, jadi tak sabor2 nk tunggu 5 April 2011 la pulak.  Apa2 pun TQ so much2 pada company NM yg mmg  prihatin ni…kuang kuang kuang! Yg penting big boss dh bg keizinan. Ehem ehem!

NM skang ni dah mulalah berangan2 nak pakai baju apa time show tu nnti.  Dah mcm NM yg nk perform kat depan lak.  Apa2 pun kena make sure, camera harus penuh baterinya nnti…appearance mesti kena cantik2 sbb sure nk ambik gambor ngn si cantik, manis, jelita & cute.. Dato’ Siti.


Oklah…NM nak sambung buat kerja…NM rajin tau hari ni sebab dh dpt rest yg cukup last weekend!

Cheers.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget