Friday, September 30, 2011

Jom siapa nak ikut?

Flyer..for more info
Salam semua,

Kali ni NM nak share ngan korang yg minatnya sama mcm NM ye..InsyaAllah NM nak join class ni..NM dh lama follow Derina Artistic Team ni..sbb NM suke sgtlah cara depa make up tu.. mantop habisssss!!

Masa course bulan Julai NM tak dapat ikut sbb ada hal yang xdpt dielakkan..tp bile terbaca yang Oktober nnti diorang nk buat course lagi..NM pun dengan segera menyuarakan hasrat kepada kekanda dan beliau bersetuju dan mmg selalu beri full support klu NM nk buat benda2 cam gini, huhu..alhamdulillah.

So klu you all pun nak join lehlah try rodger2 diorang k.. boleh ke sini http://nazasentuhanderina.com/
K lah nk kena sambung buat kerja balik..nnti bos marah, surat tadi tak siap lagi, hehehehe..

~adios amigos~

Tuesday, September 27, 2011

Dapurku Syurgaku

hobi baru...
Tengok tittle dh dpt agak kot..hehe..ni hobi terbaru ye..membeli dan membaca majalah berkaitan "dapur"... huhu....nak dapat idea dan info berkaitan kitchen cabinet..tak sabar rasanya nak tinggal di rumah sendiri... lalalalalala... semoga apa yang diangan2kan ini menjadi kenyataan..amin.

So tahun 2013 adalah tahun paling dinantikan oleh NM dan family, kita tunggu jeklah ye... kerja-kerja penting harus dilunaskan pada tahun 2012 supaya 2013 hadir dalam suasana cukup gembira nanti, Insyaallah.  Kerja kuat, doa & tawakal semoga semua urusan berjalan lancar.

Amin.

Kiz Sports & Gym

Salam all,

Semalam NM berkesempatan berkunjung atau erti kata lain melawat tapak ke Great Eastern Mall sbb nak carikan Little "Woody" untuk Qhal.  Wah siap calling2 dulu ToysRus kt situ untuk check stock yg NM nak beli tu 'ada ke tidak' (sila sebut mcm Dira sebut dlm Melodi ye..)..check punya check..adalah benda yg nak di cari tu..so kol 5pm NM dengan bangganya chow dr office terus terjah ke ToysRus, Great Estern Mall di 4th floor tu ye. Salesgirl yang namanya Sakinah dah siap reservekan utk momy Qhal ok..sebabnya character tu tggl 2 "ekor" jek..hehehe...nnti kena jual habislah Qhal mengamok..by the way thanks so much Sakinah for your good service! Nanti NM cari u lagi...

Dah settle kt situ..NM terus ke Kiz Sports & Gym di 2nd floor sebab nk more explaination pasal learning program kat Kids Center ni..NM mmg tgh dok research pasal tempat2 macam ni utk hantar Qhal over the weekend (sbb time tu jek kami ada masa..). Last time NM ada calling2 dkt Tweedlewink tapi center dia semua jauh dari tmpt tggl kami..so Great Estern ni dekat jek nk terjah..

Kat sini NM nak share ngan u all apa yg NM dapat semalam and will register Qhaleef dalam masa terdekat sbb this week xleh lg becausenya ada engagement adikku di Serdang..so NM org penting masa event tuh nanti (cewahh!)..mana leh bwk Qhal ke class lagi....

Maybe parents merangkap kawan2 NM yang berminat juga boleh cuba.. for more info please visit them at www.kizsports.com lalalalalalala......





ini fee dia ye..

ini pulak schedule..

Semoga info ini bermanafaat utk semua.  Wassalam..

Monday, September 26, 2011

Woody @ Qhaleef


Hi semua,

Entry kali ni just nak share pasal "kemabukkan" Qhaleef pada cerita cartoon Toy Story ni... dia kata die ada lah "Woody" watak utama dalam citer ni..Daddy adalah "Buzz" dan momy adalah "Barbie".. every nite sblm die membuta harus layan citer ni kejap..huhu..

So enjoice the picture.....(tgh berfikir kt mana nk cari cartoon ni semua sbb hari2 die dok tnye..)




Qhaleef & Daddy
 


Lotso yg jahat.. (tp mlm td die kata kt daddy "good nite Lotso" meaning that daddy adalah Lotso jgk..hihi..sorry dad..
 


Woody @ Qhaleef
 


Mata sama...poor baby..
 

Rindu

The only hero


Rindu Buat Abah

Pagi itu diam …….
Ketika Pucuk pucuk cemara terpaku bisu
Membawa jiwaku mengembara…
Hingga menembus batas lamunku

Di sini ……..
Masih Aku simpan setangkup rindu untukmu
Di sudut hati, dimana keresahan membias sendu
Hingga lelah hati temani sepiku..

Entah….
Masih sanggupkah tangan ini melukis langit
Dan menggambar garis garis pucat wajahmu
Diantara Rindu … yang hempaskan aku.
Atau biarkan saja angin menghapus Jejakmu

Mungkin..
Aku Akan terus menanti
Tapi Kau Takkan Kembali ……

Di sini….
There was an error in this gadget