Tuesday, September 27, 2011

Kiz Sports & Gym

Salam all,

Semalam NM berkesempatan berkunjung atau erti kata lain melawat tapak ke Great Eastern Mall sbb nak carikan Little "Woody" untuk Qhal.  Wah siap calling2 dulu ToysRus kt situ untuk check stock yg NM nak beli tu 'ada ke tidak' (sila sebut mcm Dira sebut dlm Melodi ye..)..check punya check..adalah benda yg nak di cari tu..so kol 5pm NM dengan bangganya chow dr office terus terjah ke ToysRus, Great Estern Mall di 4th floor tu ye. Salesgirl yang namanya Sakinah dah siap reservekan utk momy Qhal ok..sebabnya character tu tggl 2 "ekor" jek..hehehe...nnti kena jual habislah Qhal mengamok..by the way thanks so much Sakinah for your good service! Nanti NM cari u lagi...

Dah settle kt situ..NM terus ke Kiz Sports & Gym di 2nd floor sebab nk more explaination pasal learning program kat Kids Center ni..NM mmg tgh dok research pasal tempat2 macam ni utk hantar Qhal over the weekend (sbb time tu jek kami ada masa..). Last time NM ada calling2 dkt Tweedlewink tapi center dia semua jauh dari tmpt tggl kami..so Great Estern ni dekat jek nk terjah..

Kat sini NM nak share ngan u all apa yg NM dapat semalam and will register Qhaleef dalam masa terdekat sbb this week xleh lg becausenya ada engagement adikku di Serdang..so NM org penting masa event tuh nanti (cewahh!)..mana leh bwk Qhal ke class lagi....

Maybe parents merangkap kawan2 NM yang berminat juga boleh cuba.. for more info please visit them at www.kizsports.com lalalalalalala......





ini fee dia ye..

ini pulak schedule..

Semoga info ini bermanafaat utk semua.  Wassalam..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget