Friday, September 30, 2011

Jom siapa nak ikut?

Flyer..for more info
Salam semua,

Kali ni NM nak share ngan korang yg minatnya sama mcm NM ye..InsyaAllah NM nak join class ni..NM dh lama follow Derina Artistic Team ni..sbb NM suke sgtlah cara depa make up tu.. mantop habisssss!!

Masa course bulan Julai NM tak dapat ikut sbb ada hal yang xdpt dielakkan..tp bile terbaca yang Oktober nnti diorang nk buat course lagi..NM pun dengan segera menyuarakan hasrat kepada kekanda dan beliau bersetuju dan mmg selalu beri full support klu NM nk buat benda2 cam gini, huhu..alhamdulillah.

So klu you all pun nak join lehlah try rodger2 diorang k.. boleh ke sini http://nazasentuhanderina.com/
K lah nk kena sambung buat kerja balik..nnti bos marah, surat tadi tak siap lagi, hehehehe..

~adios amigos~

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget