Sunday, October 2, 2011

Makeover by Me

Salam semua,

Just nak share ngan korang gambar-gambar makeover yang NM buat, adalah sikit-sikit lagi yang NM tak sempat nak upload..hehe..nak melayan lil hero tu, tak sempat nk focus pasal benda ni.. kena curi-curi masa...

NM tak sabar rasanya nk join class on 22 Oktober ni...hopefully semua berjalan lancar nanti. Harapan tinggi sgt pd class ni, moga-moga NM dpt teruskan cita-cita yg dah lama terpendam gitu..

K lah, korang enjoicelah picture yg tak seberapa ni ye.

Happy weekend!





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget