Friday, October 7, 2011

COOL

Quick update!

Jalan buang duit dekat Ampang Point, terjumpa pulak dengan booth ini...best! berguna sgt utk NM. So KIV sampai tahun depan..tahun depan boleh tempah! yihaaa! NM suka sangat kat art wall clock tu lah. Ada macam-macam design and pattern lagi. (mood: tak sabar, entah-entah next wext aku gi tempah..letak dulu kat umah sekarang ni.)

Shieda, nanti I dtg cari u lagi tau!

Kalau korang pun suka, pi terjah dekat Ampang Point, pi cari booth ni. Range harga dia daripada RM100 to RM500. Nak yang mahal lagi pun boleh.  Dekat sana korang boleh tengok banyak sample yg cantik-cantik ok. Yang pasti kalau korang tak suka, NM suka.  Ada aku kesah!

BEST!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget