Thursday, October 20, 2011

HOMEDEC 2011

Salam all,

Hari ni just nak share dengan korang pasal satu event yang dah lama kot NM tunggu-tunggu. Event tu ialah..tadaaaa!!

Iklan ni dicuri daripada THE STAR - 20 Oct 2011..hehehe..
NM kena pg jengah kat event ni sebab nak dapatkan banyak info dan panduan bila nak masuk rumah nanti.  Yelah kat situlah kita nak kenal dan tengok mana-mana kontraktor & designer yang berpotensi nak-nak kena & faham pulak dengan konsep rumah kita dan paling penting op cos taste kita mau ikut ya!

Harap-harap jugak boleh menang lucky draw free renovation for kitchen kabinet ke, master bedroom ke..paling koman renovation toilet ke! apa ada hal. Selalunya dalam event mcm ni op cos syarikat/company yang menyertainya akan berikan offer yg menarik, terbaik kau mmg da boom! best walla untuk customer kan. So apa lagi..jomlah kita pegi.

Since kelmarin dah dapat surat daripada developer bg tau rumah dah siap 70%, makin berkobar2lah jiwa raga NM nak rancang semua benda sebelum masuk rumah nanti.

Korang pun kalau nak datang boleh ye..mari-mari..klu nampak NM sila tegur! hahahaha....
Korang boleh jugak lawat http://www.homedec.com.my/ untuk more info ya!

Till then:)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget