Monday, May 9, 2011

♥Backpack by Maika Etnik♥

Ini pulak adalah backpack by Maika Etnik. Beg ni sesuai utk buat nursery beg, lappy beg, beg utk anak perempuan anda pergi tuisyen pon cantik.  Kalau buat beg lappy, bukan apa..org tak tahu pun anda isi lappy kat dalam tu, sure tak kena curi punya..hehehe..

Sangat comel ye. So far ramai yang beli utk buat nursery beg utk anak kecil dan buat beg tuisyen utk anak gadis..apa2 pun boleh cuci mata dulu dan kalau suke boleh place order mcm biasa. 


Terdapat 12 pilihan warna dan corak..tadaaa!
Boleh order di nourimirza09@gmail.com

♥Thank you

SWEET - RM81

ANDROGYN - RM69

KINDER GARDEN - 69

KIWI SLICE - RM69

LAMBIRIN - RM69

MEXICO - RM69

NEIGHBOR - RM81

RED AMOEBA - RM81

RED FLOWER - RM81

RED JELLY - RM81

SAND - RM81

SEA SHORE - RM81

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget