Friday, May 6, 2011

Ship Case by Maika Etnik

Hi all,

Kali ni NM nak introduce pula satu lagi small case yg sgt comel ye..Ini kita panggil Ship Case by Maika Etnik.  Sama kecil macam Cubic Case..ada 2  zip utk muatkan barang2 penting yang anda sayang tu.

Harganya pun sama iaitu RM31 excluded postage.  Jom beli satu sebagai koleksi peribadi anda yang comel.  Setiap pembelian 5 SC ini akan menerima satu Tas Cerut istimewa daripada NM.

Tunggu apa lagi..mari beli Ship Case yang comel ni.  Seperti biasa email saja di
nourimirza09@gmail.com

TETAPI, setiap order anda ini hanya akan diterima pada pertengahan/hujung bulan Jun ini ye. kita masih menunggu case yg comel ini sebab ianya "fast moving" produk, cepat sangat habis.  oleh itu, kawan2 boleh buat pre order dulu bagi mengelakkan dari "melepas" utk memiliki case comel ni.
Let's have a look!

Cheers & lots of  love..

OPHELIA -RM31

CINEMA - RM31

COUPLE - RM31

ELECTRA - RM31

FRAME - RM31

MACAU - RM31

MOONLIGHT - RM31

MORNING GLORY - RM31

OPHELIA - RM31

PARADISE - RM31

SENGIGI - RM31






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget